bil Video skærme: der ikke bare For dine børn længere

Når bilen videomonitorer blev først introduceret på markedet, de primært bestod af enten en overhead eller flip ned skærm. Disse typer af skærme var gearet primært til forældre, der tog lange ture i den familie minivan med deres børn. Disse dage, er der en hel del mere bil videomonitor muligheder til rådighed for forbrugerne med varierende årsager om, hvad de er vant til. Naturligvis markedet er stadig fyldt med forældre søger for at holde deres holder besat under lange ture, men nu folk er ved at installere skærme for at underholde erhvervskunder, anmeld DVD præsentationer på vej til et møde eller spille de nyeste Madden fodboldkamp med deres kammerater på vej til en pro fodboldspil. Bortset fra overhead og flip ned skærme andre typer af bil video monitorer anvendelig hen til forbruger omfatter: i-dash skærme, nakkestøtte skærme, sol visor skærme og spejl skærme.

Overhead bil Video skærme: Overhead skærme er præcis, hvad deres navn antyder. Du kan vedhæfte en overhead skærm til loftet i dit køretøj. De er typisk installeret i større køretøjer som minivans og sport utility køretøjer, da de kræver en god mængde af headroom til den faste installation. En overhead bil videomonitor passer ofte over bilens overhead belysning enhed. En typisk overhead skærmen er 7-10 inches, men du kan købe skærme så stor som 20 inches.

Flip ned bil Video skærme: En flip ned skærm er dybest set en overhead monitor, der vender ned for visning. Når skærmen ikke er at blive set kan det være vendt op til at tilføje flere overhead rum til køretøjet. Denne type skærm er også populære hos forbrugerne, at egne biler, der ønsker en overhead bil videomonitor for deres ryg sæde passagerer. Flip ned skærme kommer i de samme størrelser som overhead skærme.

In-Dash bil Video skærme: In-dash bil video skærme levere video underholdning til den ofte oversete forreste sæde passager (og driver, men jeg kan ikke anbefale visning i-dash skærm, mens du kører). En i-dash skærm er normalt en del af en større enhed, der omfatter en TV-tuner og -modtager. De fleste i-dash skærme flip op fra enheden, når at blive set og vende tilbage ned til at give mere forreste sæde plads, når det ikke bliver brugt. Disse skærme er normalt 7 inches eller mindre.

Nakkestøtte bil Video skærme: Nakkestøtte skærme kan enten være monteret på bagsiden af bilens nakkestøtte eller monteret i din nakkestøtte med brug af monteringsholderen og monteringssæt. Der er endda nakkestøtte udskiftning skærme, der er designet til at erstatte din bils oprindelige nakkestøtte. Dette gør det muligt for forbrugeren at undgå at skære i den oprindelige nakkestøtte. Når du sælger eller slippe af med din bil kan du erstatte nakkestøtte skærme med de oprindelige nakkestøtter. Nakkestøtte skærme kan bruges i forbindelse med eller som en erstatning for en overhead skærm. De er især populære hos bilejere, da biler typisk ikke yder den nødvendige overhead rum for overhead skærme. Nakkestøtte skærme er også generelt 7 inches eller mindre.

Solskærm bil Video skærme: Sol visor skærme kan enten være monteret i bilens aktuelle solskærm eller købt som en erstatning for din oprindelige solskærm. Producenter af sol visor udskiftning skærme har designet visirer i mange forskellige farver og teksturer til at matche din bils interiør så tæt som muligt. En typisk sol visor skærm er 5 inches i længden, selv om de gør dem så store som 7 inches.

Spejlet bil Video skærme: Spejl bil video skærme er LCD-skærme, der er designet til at passe over eksisterende førerspejl i dit køretøj. Udover anvendes som en traditionel videoskærm, er spejl skærme også stor for førerspejlets kameraer så godt. Dette er den mindste form for skærm tilgængelige for dit køretøj og er generelt ikke mere end 4 inches lang.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.