En god Autoresponder

Hvor mange gratis autosvar har du prøvet? Virkelig hvor mange? Og hvor mange e-mails fik du ved at bruge dem? Hvordan kan du vide? Hvor mange mennesker åbnet meddelelsen opfølgning?

Min pointe her er, at hvis du har ingen anelse om svarene ovenfor du sandsynligvis ikke opererer en opfølgning kampagne med succes. Disse er afgørende element, der skal udforskes, når du vælger en autoresponder.

Nogle gode skridt at tage for at sikre du får hvad du har brug for ud af en autoresponder omfatter… Sammenlign din autoresponder med dem af top marketingfolk, chancerne er, de bruger bedste i branchen. Du kan ikke gå galt med dette trin!

Andre observationer, du kan gøre er relateret til spam filtre. Har du nogensinde fået en e-mail og set noget som dette… “F’R ‘E’ E” ja det er en god måde at slå spam-filtre, som de plejer læse gratis de vil læse noget helt andet. Men det kan være tidskrævende gå gennem din artikel og finde hvilke ord er ord, “Fare”. Dette kan gå langs vejen i din markedsføring indsats. Så sørg for at du finde en autoresponder, der har en spam rating feature… disse funktioner vil automatisk vise dig hvor i din artikel din “fare” ord er.

Et andet afgørende element af e-mail-marketing er din statistik. Hvor mange e-mails er ved at blive åbnet kan fortælle dig, hvis din emnelinjen er noget godt, eller hvis du gjorde et godt job branding dit navn. Hvis du kender din e-mail-statistik du er et skridt i den rigtige retning i at optimere dine potentielle salg. At finde en autoresponder, viser dybtgående analyse med din followups er også vigtige.

Hvad skal en opfølgning indeholde? Godt spørgsmål… Min personligt erfaring tyder på lede din abonnenter til en fuld artikel, der findes på nettet. Der er nogle gode grunde til dette. Du kan oprette en spænding teaser i opfølgning e-mail og beder din artikel læses på nettet. Der er også chancen for, at da du har en artikel-arkiv på nettet mange abonnenter vil ofte læse mere end blot din oprindelige artikel. Din abonnent kan ikke være interesseret i en artikel, men de kan finde det de søger for at gennemse dine tidligere artikler.

Broadcasting! Så din abonnenter er færdig med at modtage deres oprindelige opfølgning serie… hvad nu? Find en auto responder, der gør det muligt at udsende en opdatering eller et tilbud om at hele abonnent liste. Lad ikke dine abonnenter, gå til spilde, denne funktion er et must!

Husk ikke at bore dine hårdt tjente abonnenter. Præsentere dem med et problem og tilbyde dem en løsning! Dens så let…

Finde min anbefalede autoresponder på min marketing blog!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.