Skuespil – Agent Interview

Dette kan være ganske skræmmende spørgsmål. Nogen beder om dig og du er konfronteret med sådan en bred og generel åbning linje. Hvor på jorden svarer du?

Når du endelig får at alle vigtige interview med en agent, du ønsker at være så forberedt som du eventuelt kan være. Du har sikkert bragt kopier af dine bedste headshot sammen med din resume. Måske har du selv bragt et par af monologer med dig i tilfælde af agenten ønsker at høre du læst noget af beder dig om at “vise ham hvad du kan gøre.” Men før det bliver selv til det, den første del af interviewet er normalt meget akavet. Sandheden er, agent på dette tidspunkt har sikkert allerede set din headshot og resume og har formentlig selv set dig i nogle produktion, måske en lokal spiller. Men på dette tidspunkt agenten ønsker at kende dig personligt. HW ønsker at vide, hvordan du præsenterer dig selv til mennesker i en virksomhed indstilling. Da du vil arbejde med agent i får du arbejder, han ønsker at sikre, at du håndterer dig selv professionelt i en sådan en indstilling.

Så beder agenten dig om at fortælle ham noget om dig selv. Hvad siger du til ham? Faktisk, du skal forberede før tid til dette spørgsmål. Du ønsker ikke at være taget afskærmning. Ligesom du har forberedt alt andet, din headshots, resume og monolog, ønsker du at forberede sig til dette spørgsmål. Dette er mulighed for at få nogle erfaringer som forfatter. Her skal du oprette den nøjagtige monolog, som du vil beskrive dig selv. Du skal huske det og praksis det ligesom du ville et filmmanuskript indtil du har fuld tillid chante det.

Det gør du tænke over hvad du vil agent skal vide om dig. Ikke bare spytte tilbage din resume. Agenten har allerede set der. Du kan, dog, nævne et par højdepunkter. Hvis du har god træning med en kendt skole, nævne dette. Din agent vil gerne vide, hvad du har gjort. Fortælle ham om nogen ledende roller du har gjort. Hvis ikke en bly, vælge en rolle, du har spillet, du især nød at spille, selv om det var en lille del. Tale om, hvad ophidser dig om at blive skuespiller. Fortæl ham hvad du elsker ved teater eller tv eller hvilket som helst medium du er mest interesseret i. Fortælle ham om noget interessant fritidsinteresser, som du har. Befuldmægtigede ønsker at se at du er godt afrundet og ikke blot en dimensional. Godt afrundet folk plejer at gøre gode skuespillere. Fortælle agenten hvad du føler er unikt ved dig selv. Holde din monolog til under et minut. Agenter ikke har en masse tid og ønsker at få ret til punktet.

Endelig huske en ting. Hvis en agent har inviteret dig til samtale er han allerede interesseret i dig, så du må ikke skubbe det. Handle naturlige og være dig selv. Du vil finde, at ved ikke handler vil du have din bedste chance for at få denne agent til at repræsentere dig.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.